Professionel og kvalitetsbevidst privatflyt

Ring ind til 52 61 38 50 for at få et flyttetilbud

Trustpilot flyttefirma

flyttekasser scanflyt

Flyttefirma med 100% tilfredshedsgaranti

Hos Scanflyt kan du aldrig gå galt i byen, for vi tilbyder nemlig 100% tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du først betaler, når du er glad og tilfreds. Vi har over 1000+ tilfredse kunder gennem årene, og derfor kan vi næsten garantere, at vi også kan gøre en super god flytteindsats for dig. Hvis uheldet skulle være på vores side, er vi heldigvis dækket af en forsikring, der kompensere dine ødelagte genstande. 

Gratis flyttekasser til din flytning

Har du brug for flyttekasser til din flytning, og vil du ikke ud investere tusinde af kroner i kasser? Hos Scanflyt kan du låne vores flyttekasser helt gratis. Det kræver blot, at du selv henter dem og leverer dem igen. Hvis vi skal aflevere flyttekasser, fakturer vi 10 kr. pr. flyttekasse. Vores flyttekasser er af bedste kvalitet, og kommer med 4mm dobbelt lags version.

Akut flytninger

Har du brug for en flytning akut? Vi tilbyder akutte flytninger i hele landet, hvor vi er klar til at rykke ud inden for et par timer. Typisk rykker vi ud til at akutte tilfælde i hovedstadsområdet, hvor vores kunder står magteløse i en situation, hvor de ikke ved, hvad de skal gøre. Her står vi klar til at yde en exceptionel flytteydelse, så du sikkert og trygt kan komme videre. Hvordan booker du en akutflytning? Du ringer ind til vores private afdeling, og booker en tid. Her vil du blive mødt med en kundeservice, som giver dig et uforpligtende tilbud, som du selv kan vælge at acceptere eller afslå.  

Kontakt kundeservice

Privatafdeling

Telefon: 52 61 38 50

E-mail: kontakt@scanflyt.dk

Base: Aarhus, Odense, Kbh 

Erhvervsafdeling

Telefon: 52 61 38 50

E-mail: kontakt@scanflyt.dk

Base: Aarhus, Odense, Kbh 

Få et flyttetilbud nemt & hurtigt

Professionelle flyttemænd fra Scanflyt

Hver eneste flyttemand hos Scanflyt er professionel og kompetent, når det kommer til tilgangen i kommunikationen med dig og håndteringen af dine ejendele. Derudover er de alle uddannede til sikker og stabil løft. Det er meget vigtigt for os at være et firma, der er professionelle hele vejen igennem, da vi ved, hvor stor betydning det har for vores kunders tryghed.

Vi opdrager vores flyttemænd til at være smilende og glade, så vi også kan smitte vores energi af på vores kunder. Det tror vi på giver den bedste værdi til den danske befolkning.

Du kan derfor være helt sikker på at få flyttemænd, som er friske og energirige til din flytning eller ydelse. 

Hvad kan du se frem til fra vores flyttemænd?

Der er mange grunde til, hvorfor vi er dit fortrukne flyttefirma. Men den vigtigste grund er vores flyttemænd, der hver dag knokler for at flytte boliger fra A til Z i hele Danmark, herunder København, Aarhus, Odense, Aalborg og mange andre byer. 

Vores arbejdskultur bygger på at vores flyttemænd er:

✓ Erfarende og uddannet
✓ Omhyggelige og respektfulde omkring dit indbo
✓ Strukturerede. Vores flyttemænd har et stort overblik, når de pakker ned og ud.
✓ Stærke. Med mange flytninger bag sig, er der snart ikke det møbel, som de ikke kan løfte.

Du kan derfor være ganske tryg og rolig, når du benytter dig af vores flyttefolk, da de tager godt imod dig, lytter til dine ønsker, løfter møbler og andre ejendele let og effektivt samt transporterer dit indbo godt og sikkert til din nye bopæl.