Erhvervsflytninger til dansk erhverv

Ring ind til 52 61 38 50 for at få et flyttetilbud

Trustpilot flyttefirma

flyttekasser scanflyt

Erhvervsflytning til alle danske virksomheder uanset størrelsen

Hos Scanflyt yder vi professionel erhvervsflytning til små, mellemstore, og store virksomheder. Vi har flytteløsninger der passer ind til alle størrelser af virksomheder, og du kan derfor være sikker på at være i trygge hænder hos os. Ofte skal cafeer og restauranter rydde deres fysiske lokation, og her har vi en stærk pris på en komplet flytning af hele lokationen. Vi kan også sørge for at komme af med dit inventar. Større virksomheder har ofte brug for at flytte kontor eller ommøblering af nuværende lokation (Relocation), og hjælper vi gerne til med 20+ års ekspertise inden for relocation ydelser.

Pakkeløsninger til erhvervsflytninger

Hos Scanflyt har vi flere pakkeløsninger til virksomheder. Ønsker du f.eks. nedpakning sammen med din flytning? Ønsker du at leje flyttekasser af os? Ønsker du installationer, montering og afmontering? Vi tilbyder både nedpakning, transport og rengøring efter din flytning, så du kan koncentrere dig om, hvad der er vigtigst. Nemlig din virksomhed. Vi flytter over hele Danmark, og giver tilbud alt efter omfanget og dine ønsker.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Prisen på en erhvervsflytning afhænger af størrelsen og omfanget af erhvervsflytningen. Herudover fastsættes prisen også ud fra, hvor meget I selv vil gøre i forbindelse med flytningen – pakker I selv ned? Sørger I selv for slutrengøringen. Prisen fastsættes og aftales inden flyttedagen, så I slipper for overraskelser, når regningen skal betales.

Kontakt kundeservice

Privatafdeling

Telefon: 52 61 38 50

E-mail: kontakt@scanflyt.dk

Base: Aarhus, Odense, Kbh 

Erhvervsafdeling

Telefon: 52 61 38 50

E-mail: kontakt@scanflyt.dk

Base: Aarhus, Odense, Kbh 

Få et flyttetilbud nemt & hurtigt

360 graders flytteservice til din virksomhed

Vi tilbyder totale flytteløsninger til dansk erhverv, så hvis en afdeling skal flytte etage, eller hvis IT-udstyr eller møbler skal flyttes fra et kontor til et andet, er vi også behjælpelige med det. Vi kan både klare interne flytninger i og udenfor kontortid. Derudover står vi også til rådighed inden for nedpakning og udpakning, hvor vi sørger for professionelle flyttekasser og indpakning. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.